DAW BENŢA este reprezentanţa pentru România a concernului german DAW SE – lider european pe piaţa finisajelor pentru construcții. Compania comercializează mărcile ALPINA, CAPAROL, CAPATECT, şi DISBON.

Alpina este unul dintre cele mai cunoscute branduri din Germania și cel mai popular brand din segmentul culorilor. Această poziție unică este, pe de o parte, rezultatul calității ridicate a produselor, precum și a opacității unice Alpina și a rezistenței culorilor și, pe de altă parte, la o întreținere atentă și la dezvoltarea ulterioară a gamei de produse. Calitatea excelentă a produsului Alpina este confirmată în mod regulat de institutele de testare independente.

De aceea, consumatorii se bazează pe produse de la experți în culori pentru vopsele în Germania de peste 100 de ani. Fundația poveștii de succes de lungă durată a Alpina a fost invenția „Alpinaweiß”, cel mai cunoscut produs al mărcii Alpina până în prezent.

Cu expertiza noastră în materie de culori și inovațiile tehnice, ne asigurăm că produsele noastre sunt întotdeauna de cea mai înaltă calitate și fiabilitate și că îndeplinesc criteriile pentru o viață sănătoasă.