Vopseaua nuanțabilă nr.1 în Germania

Alpina este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de vopsele din Germania și cel mai popular din segmentul vopselelor nuanțabile. Aceasta se datorează atât calității produselor, al opacității unice și al gradului mare de pigmentare, cât și datorită inovaților aduse în mod constant produselor. Calitatea excelentă a produselor Alpina este confirmată în mod regulat de institute de testare independente.

Mulțumită acestui fapt, aplicatorii profesioniști se bazează de peste 100 de ani pe produsele colorate Alpina în Germania. Un rol important în succesul companiei îl are Alpinaweiss, cea mai cunoscută vopsea al brandului Alpina.

Alpinaweiss – cel mai faimos alb din Europa

Alpinaweiss își ia numele după frumusețea Alpilor: când producătorul de vopsea Robert Murjahn s-a uitat la munții albi strălucitori, acoperiți cu zăpadă din Lucerna, Elveția, la începutul secolului trecut, priveliștea l-a inspirat să înregistreze în 1909 „Alpinaweiß” ca marcă înregistrată.

De atunci, „albul Alpilor” a devenit cea mai bine vândută nuanță de interior europeană, iar în 2020 și-a sărbătorit cea de-a 111-a aniversare. Povestea de succes despre cel mai faimos alb din Europa se bazează pe valori precum tradiție, calitate, puterea inovatoare, sustenabilitate, puterea mărcii – și o pisică albă.

Pisica albă – simbol Alpina

Din 1995 este un simbol al brand-ului Alpina care ne încântă cu pereti perfect albi. Astăzi este o componentă inconfundabilă, ce conferă simpatie și recunoaștere. Pisica reprezintă puritate, curățenie, standarde înalte de calitate, confort și manipulare ușoară.

DAW BENŢA este reprezentanţa pentru România a concernului german DAW SE – lider european pe piaţa finisajelor pentru construcții. Compania comercializează mărcile ALPINA, CAPAROL, CAPATECT, şi DISBON.